Elton John vystoupí příští rok v červnu naposledy. Zpěvákovi bude 76 let

Britský hudebník Elton John vystoupí příští rok v červnu na festivalu Glastonbury, kde bude hlavní hvězdou nedělního programu. Bude to jeho poslední koncert v Británii, uskuteční se v rámci jeho rozlučkového turné, oznámili pořadatelé.

Tento článek je více než rok starý.

Londýn Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Britský zpěvák a klavírista Elton John během koncertního turné Farewell Yellow Brick Road, tady konkrétně v Los Angeles

Úplně poslední koncert by se měl uskutečnit ve Stockholmu | Foto: Mario Anzuoni | Zdroj: Reuters

Elton John, kterému bude v době koncertu 76 let, zahájil své rozlučkové turné v září 2018. Posléze ho na dva roky přerušila pandemie covidu-19.

V listopadu zpěvák ukončil americkou část turné, v plánu má ještě vystoupení v Austrálii, na Novém Zélandu a v Evropě. Úplně poslední by měl být červnový koncert ve Stockholmu, uvedla agentura AP.

Festival v Glastonbury, který se od roku 1970 koná na rodinné farmě v anglickém hrabství Somerset, byl v letech 2020 a 2021 zrušen kvůli pandemii covidu-19. Akce má kapacitu zhruba 210 tisíc diváků, dobrovolníků a personálu. Lístky na další ročník se na začátku listopadu prodaly zhruba za hodinu.

We are incredibly excited to announce that the one and only @EltonOfficial will headline the Pyramid Stage on Sunday night at Glastonbury 2023, for what will be the final UK show of his last ever tour.

08:59 – 02. 12. 2022

1081 14251

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme