Sebeláska a vlastní odvaha. Miley Cyrus na nové desce vzdává poctu městu Los Angeles i sobě samé

Někdo si ji pamatuje jako herečku z dětského televizního seriálu Hannah Montana, někdo jako rebelku, která zpívá na obří betonové kouli. Zpěvačka Miley Cyrus ale ve svých třiceti letech nadobro opustila léta dovádění a dokazuje to i na nové desce.

Tento článek je více než rok starý.

Los Angeles Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

„Začalo se mi chtít brečet, ale pak jsem si vzpomněla, že si můžu koupit květiny,” i toto zpívá Miley Cyrus na aktuálním singlu Flowers. Nová deska Endless Summer Vacation je podle ní o sebelásce a vlastní odvaze.

Osmé studiové album Miley Cyrus nahrála v americkém Los Angeles. Právě tomuto městu také většinu písní věnovala.

„Ráda pomáhám druhým lidem objevovat jejich potenciál. Takové osoby jsou i v mém životě a jsem za to ráda. Ne každý totiž svůj talent vidí a je důležité občas někomu otevřít oči, aby rozuměl tomu, co opravdu umí,“ říká rodačka z amerického Tennessee.

O2 arenu by ‚uřval‘ klidně i bez mikrofonu. V Praze vystoupil skotský zpěvák Lewis Capaldi

Číst článek

Nekonečné letní prázdniny, jak se deska v překladu jmenuje, jsou odlišnou tvorbou, jakou fanoušci dosud mohli znát. Jako by se zdálo, že písně splývají v jedny nekonečné prázdniny. A to stopáž desky je necelých čtyřicet minut. 

Cestu ke slávě Miley Cyrus otevřel v roce 2006 seriál pro teenagery Hannah Montana. Tam si zahrála dívku, která ve dne vede život úplně obyčejné středoškolačky a v noci se stává popovou hvězdou. 

Celosvětovou hvězdou se pak stala i v reálném životě – odhodila tvář neposkvrněné dívky, ostříhala si dlouhé vlasy a začala provokovat. Její klip Wrecking Ball, ve kterém se objevila prakticky nahá na demoliční kouli, vyhlásila MTV v roce 2014 nejlepším videem roku.

Zpěvačka, která se nebojí experimentovat, by taky podle hudebních severů měla s novým albem oznámit další turné. V Česku ještě nikdy nevystoupila.

Jiří Štefl Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme