Rozhodčí Černý a jeho tým se osvědčil. Potřetí v řadě odřídí fotbalové derby mezi Spartou a Slavií

Sobotní šlágr fotbalové ligy o první místo tabulky mezi fotbalisty Sparty a Slavie budou na Letné znovu řídit rozhodčí v čele s hlavním Daliborem Černým. Komise rozhodčích Fotbalové asociace České republiky zveřejnila delegaci na 2. kolo nadstavbové skupiny o titul. Asistenty budou opět Ivo Nádvorník s Kamilem Hájkem, u videa bude Jan Petřík. Celý tým rozhodčích absolvuje třetí derby pražských „S“ během jednoho měsíce.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Rozhodčí Dalibor Černý.

Rozhodčí Dalibor Černý. | Zdroj: Profimedia

Osmadvacetiletý Černý vedl první derby v kariéře 15. dubna v 27. kole základní části (3:3) a navázal 3. května finálovým duelem poháru, který vyhrála Slavia 2:0. Sudí se ani v jednom utkání nedopustili větší chyby, naopak si vysloužili chválu od komise rozhodčích i z řad obou celků.

Černý působí v nejvyšší soutěži teprve druhou kompletní sezonu. Jako hlavní dosud odřídil 44 zápasů. V aktuálním ročníku udělil v 21 duelech čtyři červené karty a nařídil dvě penalty, včetně té pro Spartu v dubnovém ligovém derby.

Všechny tři jarní souboje odvěkých rivalů se hrají na sparťanském stadionu. Letenští budou v sobotu hájit dvoubodový náskok v čele tabulky. Výkop je v 18.00 a utkání je vyprodané.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme