Slavia si Trpišovského pojistí na další tři roky, vedení klubu se s trenérem dohodlo na prodloužení smlouvy

Fotbalová Slavia se dohodla s trenérem Jindřichem Trpišovským na prodloužení smlouvy. Sedmačtyřicetiletý kouč podepíše v pátek po otevřeném tréninku na stadionu v Edenu před sobotním ligovým derby na Spartě nový tříletý kontrakt.

Praha (Aktualizováno: 21:12 10. 4. 2023) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jindřich Trpišovský

Jindřich Trpišovský | Zdroj: Profimedia

Původní smlouva měla trvat do 30. června s následnou dvouletou opcí, kterou obě strany po vzájemné dohodě nevyužily a uzavřou nový kontrakt. Pražský klub o tom informoval na svém webu.

Trpišovský přišel do Slavie v polovině sezony 2017/18 a stal se nejúspěšnějším trenérem klubu v samostatné historii. S týmem získal třikrát ligový titul a domácí pohár a velkou stopu zanechal s mužstvem i na evropské scéně.

Červenobílí pod jeho vedením podruhé v historii postoupili do skupiny Ligy mistrů a třikrát došli v pohárech až do čtvrtfinále. V aktuální ligové tabulce ztrácejí slávisté dva body na vedoucí Spartu.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme