OBRAZEM: Olympijská středa nabídla hokejová čtvrtfinále, ženský sjezd i jamajský bob

Na olympijských hrách v Pchjongčchangu skočil 12. den soutěží, který přinesl českým fanouškům velkou radost v podobě postupu hokejistů po vydřené bitvě s USA do semifinále turnaje. Výrazně potěšili také běžci na lyžích Martin Jakš a Aleš Razým, kteří se probojovali do finále týmového sprintu a v něm skončili na výborném 7. místě.

Tento článek je více než rok starý.

Pchjongčchang Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Blízko překvapení byly také jejich kolegyně Kateřina Beroušková a Petra Nováková, které smolně obsadily první nepostupové místo do finále ženského týmového sprintu.

Další zlato pro Česko. V Koreji ho i díky pivu, párkům a guláši vybojoval Český dům

Číst článek

Olympijská středa nabídla dále velmi vyrovnaný souboj krasobruslařek z týmu olympijských sportovců z Ruska, který vyvrcholil světovým rekordem patnáctileté Aliny Zagitovové.

Mezi dalšími to bylo například překvapivé rozuzlení obou stíhacích závodů družstev v rychlobruslení. Mezi ženami zvítězily Japonky, mezi muži Norové.

Týmové sprinty běžců na lyžích daly Johannesi Høsflotu Klæbovi třetí zlato z těchto her a z Marit Bjørgenové udělaly nejúspěšnějšího sportovce zimních olympijských her historie.

A hokejový turnaj na závěr odhalil všechny čtyři semifinalisty. Českou republiku, Olympijské sportovce z Ruska, Kanadu a překvapivě i Německo.

jgr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme