Krčmář skončil v závodě s hromadným startem v Ruhpoldingu třiadvacátý, Norové opět dominovali

Biatlonista Michal Krčmář obsadil v závodě s hromadným startem na Světovém poháru v Ruhpoldingu 23. místo. Rodák z Vrchlabí doplatil na tři střelecké chyby a nenavázal v německém středisku na osmou příčku z vytrvalostního závodu. První čtyři místa obsadili Norové, navzdory třem trestným kolům zvítězil lídr seriálu Johannes Thingnes Bö.

Tento článek je více než rok starý.

Ruhpolding Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Michal Krčmář

Michal Krčmář | Foto: (C) Český biatlon Petr Slavík

Jednatřicetiletý Krčmář se do závodu pro třicet nejlepších dostal jako jediný český zástupce. Čelo mu ujelo už po první střelecké položce, poté co minul jeden terč. Ve druhém běžeckém kole navíc zlomil hůl a propadl se na 24. místo.

České biatlonistky doběhly ve štafetě v Ruhpoldingu 5. a zaznamenaly nejlepší výsledek sezony

Číst článek

Stříbrný olympijský medailista z Pchjongčchangu se po bezchybné druhé ležce vrátil do první dvacítky, při položkách vestoje ale vždy minul jednu ránu a nakonec skončil o dvě příčky hůře než v prvním „masáku“ sezony v Annecy. Na vítězného Böea ztratil dvě minuty a 23 sekund.

Devětadvacetiletý Bö potvrdil dominanci v této sezoně a ovládl devátý z 12 individuálních závodů. Druhý krajan Vetle Sjaestad Christiansen na něj ztratil 19 sekund, třetí Sturla Holm Laegreid dalších 16. Čtvrtý dojel vítězův starší bratr Tarjei.

Program Světového poháru v Ruhpoldingu završí od 14:45 závod s hromadným startem žen s Markétou Davidovou a Jessicou Jislovou.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme