Bělehrad se stává cílem nízkonákladových aerolinií

Nově vyhledávanou destinací nízkonákladových leteckých společností se stává hlavní město Srbska. Dnes tam z Vídně pilotoval dopravní letadlo i majitel nízkonákladových aerolinek Fly Niki, bývalý mistr světa vozů Formule 1, Niki Lauda.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

cestující na letišti v Bělehradě

cestující na letišti v Bělehradě | Zdroj: ČTK

Po zrušení víz do schengenského prostoru pro obyvatele Srbska a odmrazení ,Prozatímní obchodní dohody s Evropskou unií' je o lety do Bělehradu mezi nízkonákladovými leteckými společnostmi velký zájem.

Niki Lauda měl na palubě dopravního letounu 58 cestujících. Po hladkém přistání a přibližně hodinovém letu z Vídně oznámil, že v případě stejného zájmu klientů by chtěl počet letů zdvojnásobit.

Společnost Nikiho Laudy bude zatím létat do Bělehradu šestkrát týdně. Příchod těchto aerolinek se v srbské metropoli čekal s velkou netrpělivostí. V důsledku konkurence by totiž mohly poklesnou ceny letenek i na ostatních linkách.

Jaromír Janev, Jan Piroch Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme