VIDEO: Imagine Dragons natočili klip na Ukrajině. Ústřední postavou je Saša, který přišel o všechno

Populární americká hudební skupina Imagine Dragons zveřejnila nový videoklip k písni Crushed, který byl natočený na frontové linii na Ukrajině, napsal list The Kyiv Independent. V klipu vystupuje mladý Ukrajinec Saša, který přežil ostřelování svého města, přišel ale o všechno.

Washington/Kyjev Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

„Klip je věnován Ukrajině a podpoře (ukrajinského vládního fondu) United24. Brzy řekneme více. Nyní se jen dívejte. A poslouchejte,“ řekl k videoklipu ukrajinský ministr pro digitální transformaci Mychajlo Fedorov.

Klip „sleduje Sašu, mladého chlapce, který ve svém městě přežil měsíce ostřelování. Sašův příběh je srdcervoucí, jsou ale tisíce dalších, kteří podobně jako on zoufale potřebují pomoct“, píše se v popisku písně na platformě YouTube.

Skupina Imagine Dragons patří mezi ambasadory ukrajinské vládní dárcovské platformy United24. Projekt založil přímo ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj a je určen pro mezinárodní charitativní pomoc Ukrajině. Jednou z dalších známých tváří, která platformu podporuje, je i herec Mark Hamill známý z Hvězdných válek.

Americká skupina Imagine Dragons | Foto: Amy Sussman | Zdroj: ČTK / AP

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme