Popírání, hněv, smlouvání, deprese a smíření. Zpěvačka Taylor Swift vydala nové dvojalbum

Jsou to alba, od kterých se očekává, že budou kralovat streamovacím službám i hitparádám po celém světě. V pátek ráno americká zpěvačka Taylor Swift vydala 31 nových songů. Psala je poslední dva roky.

Video Washington Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Bohoslužba s hudbou Taylor Swift se má zabývat jejím přístupem ke vztahu popmusic a politiky

V pátek ráno americká zpěvačka Taylor Swift vydala nové songy | Zdroj: Profimedia

Popírání, hněv, smlouvání, deprese a smíření - i s takovými emocemi Taylor Swift na nových albech Tortured Poets Department a The Anthology pracuje. Jak sama řekla - psaní těchto songů pro ni bylo doslova záchranným lanem.

Do kostela na Taylor Swift. Evangelická církev v Heidelbergu láká na bohoslužby písněmi popstar

Číst článek

Fanouškům ale víc pod pokličku, jak desky vznikaly a o čem jsou, nahlédnout nedala. Z textů a názvů písní ale vyplývá, že některé se týkají rozchodů a taky toho, jak se s nimi zpěvačka vypořádávala.

Novou studiovou desku Taylor Swift oznámila během slavnostního udílení cen Grammy. Letos v únoru z rukou Céline Dion převzala zlatý gramofon za album roku. V téhle nejsledovanější kategorii se tak stala první interpretkou, která ji vyhrála už počtvrté.

„Chtěla bych vám říct, že tohle je nejlepší moment v mém životě. Ale takhle šťastná se cítím, když dokončím píseň, když zpívám se svými tanečníky na pódiu nebo když jedu na turné. V tomhle všem chci dál pokračovat. Moc vám všem děkuji za to, že můžu dělat to, co miluju,“ prohlásila Taylor Swift.

Čtyřiatřicetiletá rodačka z americké Pensylvánie novou desku vydala v pátek v šest hodit ráno našeho času. O dvě hodiny později fanoušky překvapila druhou částí. Dohromady tak nahrála třicet jedna nových písní.

Jako hosty si Taylor Swift pozvala amerického rappera Post Malona, se kterým nazpívala úvodní singl Fortnight, a britskou zpěvačku Florence Welch.

Taylor Swift je v současnosti nejvyhledávanější popovou hvězdou světa. Vyrostla jako country zpěvačka a teď během chvilky vyprodává největší stadiony. Příznivci ji sledují všude a o jejích dalších krocích na poli soukromém, ale i profesním, zase diskutují na sociálních sítích.

Její další kroky povedou do Evropy, kde už od 9. května bude vystupovat se svým aktuálním turné. Začne v Paříži a pokračovat bude ve Stockholmu, Amsterdamu nebo ve Vídni. Fanoušci pak očekávají, že do konce roku ještě vydá další desku.

Jiří Štefl Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme