Kulturní tipy v době koronaviru: Sledování ‚bondovky‘ s Piercem Brosnanem nebo Nová Má vlast

Kina, koncertní sály nebo třeba divadla jsou kvůli šíření nového typu koronaviru stále uzavřené, kultura ale pořád žije na internetu. Kulturní redakce Radiožurnálu a iROZHLAS.cz proto nabízí několik tipů, co je v neděli možné online sledovat nebo poslouchat.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pierce Brosnan.

Pierce Brosnan. | Foto: Hannah Gaber | Zdroj: Reuters

ŽIVĚ S AGENTEM 007
Šestašedesátiletý Brosnan, jeden z představitelů Jamese Bonda, bude s fanoušky sledovat film a při tom odpovídat na jejich otázky ohledně natáčení. Můžou se ptát na jeho zákulisí – třeba jaké to bylo trávit hodiny ve smokingu? Začíná se ve 20.00, a to na twitteru, facebooku a youtubue kanálu časopisu Esqiure.

NOVÁ MÁ VLAST V PODÁNÍ MLADÝCH MUZIKANTŮ
V neděli v 19.00 začíná minifestival komorního souboru Brno Contemporary Orchestra. Na jejich facebooku můžete v neděli a v pondělí sledovat záznamy koncertů - Nová Má vlast, soubor skladeb inspirovaných dílem Bedřicha Smetany, poté ukázky z programů Koncert pro děti 18+ a Cirkus. Minifestival zakončí ve středu živý stream z Divadla na Orlí se třemi světovými premiérami skladeb napsanými pod dojmem pandemie COVID-19. Vstupné je dobrovolné.

DRUHÝ DEN FESTIVALU OSAMĚLÝCH PÍSNIČKÁŘŮ
Druhým dnem pokračuje Festival volného sdružení Osamělých písničkářů pro všechny generace, a to na YouTube kanálu Produkční skupiny Jelení SKOK. Sdružení, které pravidelně hraje v pražském klubu Kaštan, před 18 lety založil hudebník Jan Burian.

Alžběta Havlová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme