Lev prováhal první mečbol, prohrál v Jaroslavli v prodloužení

Hokejisté Lva Praha do finále Kontinentální hokejové ligy zatím nepostoupili. Čtvrté semifinálové utkání prohráli v Jaroslavli 2:3 v prodloužení. Ruský tým tak snížil stav série na 1:3.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hráči týmu Lev Praha se radují z pátého gólu. Vpředu zleva Jakub Matai, Michal Řepík a Lukáš Cingel

Hráči týmu Lev Praha se radují z pátého gólu. Vpředu zleva Jakub Matai, Michal Řepík a Lukáš Cingel | Zdroj: ČTK

Lev byl dvakrát blíže vítězství, ale nakonec prohrál. Po důrazu Novotného před brankou se dostal do vedení, ale soupeř v oslabení vyrovnal. Oystrickova rána od modré čáry poté trefila přesně horní růžek, ale Jaroslavl ve třetí třetině znovu vyrovnala.

Jenže 19 sekund před koncem prodloužení dali domácí vítězný gól. Plotnikov zpoza branky přihrál mezi kruhy Kartajevovi, ten trefil svou střelou jen Vehanena, ale Plotnikov puk dorazil do sítě a zajistil domácím první vítězství.

V pátém duelu bude mít Lev opět výhodu domácího prostředí.

Lokomotiv Jaroslavl - Lev Praha 3:2 v prodl. (0:0, 1:2, 1:0 - 1:0)
Branky a nahrávky: 35. Jakovlev, 54. Koňkov (Holös, Kartajev), 80. Plotnikov (Kartajev) - 25. Novotný, 39. Oystrick (Vrána, Thörnberg). Rozhodčí: Gašilov, Kulakov - Birin, Morozov. Vyloučení: 7:7. Využití: 0:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 9071. Stav série: 1:3.

Martin Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme