Kapitán Sparty Krejčí v létě přestoupí do Betisu Sevilla. Španělský klub by měl zaplatit 200 milionů korun

Kapitán fotbalistů Sparty Ladislav Krejčí je podle španělského deníku AS domluvený na letním přestupu do Betisu Sevilla. Sedmý tým La Ligy by měl českým šampionům za čtyřiadvacetiletého reprezentanta zaplatit zhruba osm milionů eur (200 milionů korun).

Praha (Aktualizováno: 12:19 2. 4. 2024) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kapitán Sparty Ladislav Krejčí

Kapitán Sparty Ladislav Krejčí | Zdroj: Reuters

Podle AS jsou zástupci klubů ústně domluvení a čeká se na finální dohodu. Hráčův agent Pavel Paska nicméně informaci španělského deníku odmítl. „My se Spartou o ničem nevíme,“ řekl serveru iSport.czKromě Betisu, který se utkal se Spartou na podzim ve skupině Evropské ligy, spekulují média i o zájmu Girony nebo druhého sevillského klubu FC.

Reprezentant a opora Sparty

Krejčímu končí smlouva v létě 2025 a Letnou by mohl opustit po pěti letech. Střední obránce nebo záložník je nejen klíčovým hráčem defenzivy, ale je i střelecky produktivní. Ve 139 soutěžních utkáních za Spartu nasázel 41 branek, další tři přidal v devíti startech za národní tým.

Brněnský odchovanec obhajuje se Spartou ligový titul, po 26. kole aktuální sezony je jeho tým znovu na prvním místě o bod před Slavií. V ročníku 2019/20 získal i domácí pohár. Pokud by se potvrdila částka kolem 200 milionů korun, zařadil by se Krejčího přestup mezi deset nejdražších z české ligy.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme