Barák se devátým gólem v sezoně podílel na vysokém vítězství Verony nad Udine

Fotbalový reprezentant Antonín Barák vstřelil v 25. kole italské ligy gól do sítě svého bývalého týmu Udine a pomohl Veroně k jasnému domácímu vítězství 4:0. Sedmadvacetiletý záložník se prosadil podeváté v této sezoně. Hellasu patří v neúplné tabulce po třetí výhře z posledních čtyř zápasů deváté místo. Do čela soutěže se dostal AC Milán po vítězství 1:0 nad Sampdorii Janov. Druhý Inter má ale zápas k dobru.

Verona Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Antonín Barák v dresu Verony.

Antonín Barák v dresu Verony. | Foto: Ettore Griffoni | Zdroj: Reuters

Verona šla proti čtrnáctému týmu tabulky do vedení již ve druhé minutě, kdy se po centru Caprariho prosadil první brankou v sezoně Depaoli. Udine si sice vytvořilo několik šancí, domácí však podržel brankář Montipo. Po půl hodině hry našel Depaoli v pokutovém území Baráka, a ten přesnou střelou k pravé tyči zvýšil na 2:0. Proti svému bývalému týmu se trefil podruhé v sezoně.

Barák v italské lize zazářil, hattrickem a asistencí pomohl Veroně k výhře nad Sassuolem

Číst článek

Hellas nepolevil ani ve druhé části a v 66. minutě zvýšil náskok Caprari, který devátou ligovou brankou vyrovnal v tabulce týmových střelců Baráka. Lepší je jen Simeone, jenž má o tři góly více. Jednoznačné vítězství pečetil v závěru Temeze.

Zápas AC Milán proti Sampdorii rozhodl hned v úvodu Rafael Leao. Portugalský útočník skóroval posedmé v sezoně Serie A a stylově oslavil jubilejní 100. start za AC. Na nejlepšího střelce týmu Ibrahimovice, který chyběl kvůli potížím s achillovkou, ztrácí už jen jeden gól.

Empoli remizovalo s Cagliari 1:1 a nevyhrálo v lize už poosmé za sebou. Stejným výsledkem skončil i duel mezi předposledním FC Janov a poslední Salernitanou.

Italská fotbalová liga - 25. kolo:
AC Milán - Sampdoria Janov 1:0 (8. Leao), Empoli - Cagliari 1:1 (38. Pinamonti - 84. Pavoletti), FC Janov - Salernitana 1:1 (32. Destro - 45.+1 Bonazzoli), Hellas Verona - Udine 4:0 (2. Depaoli, 31. Barák, 66. Caprari, 84. Tameze),

18:00 Sassuolo - AS Řím, 20:45 Bergamo - Juventus Turín.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme