Fotbalistky zakončily rok vítězně. Přípravný zápas proti Rumunsku rozhodla parádní trefou Svitková

České fotbalistky zakončily kalendářní rok výhrou 2:1 nad Rumunskem. Přípravné utkání v Bukurešti rozhodla v 80. minutě vítěznou trefou záložnice Kateřina Svitková.

Bukurešť Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalová reprezentace žen

Fotbalová reprezentace žen | Zdroj: Reuters

Dlouho to vypadalo, že zápas skončí stejně jako oba vzájemné duely v kvalifikaci na mistrovství světa 2014 bezbrankovou remízou, závěrečná půlhodina ale přinesla hned tři branky.

V 63. minutě otevřela skóre útočnice Andrea Stašková, v 75. minutě vyrovnala Ioana Balaceanuová. Poslední slovo měla Svitková, která poslala odražený míč po rohovém kopu přesně k tyči.

Svěřenkyně trenéra Karla Rada navázaly na senzační říjnovou remízu 0:0 na hřišti úřadujících evropských šampionek Angličanek.

Přípravné utkání fotbalistek v Bukurešti:

Rumunsko - Česko 1:2 (0:0)
Branky: 75. Balaceanuová - 63. Stašková, 80. Svitková.
Sestava ČR: Lukášová - Pěčková (90.+4 Dědinová), Pochmanová, Bertholdová, Dlasková (60. A. Radová) - K. Dubcová (90.+4 Stárová), Cahynová - Svtiková, M. Dubcová (60. Polcarová), Mrázová (60. Martínková) - Stašková (80. Cvrčková). Trenér: K. Rada.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme