Setién zůstává na lavičce Barcelony, vedení klubu ho navzdory nevydařenému ligovému finiši podrželo

Fotbalisty Barcelony povede i ve zbytku sezony přes neuspokojivé výsledky současný trenér Quique Setién. Ten se v pátek sešel s prezidentem katalánského velkoklubu Josepem Bartomeuem, který se podle deníku Mundo Deportivo rozhodl bývalého španělského reprezentanta podržet ve funkci.

Barcelona Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Trenér Barcelony Quique Setién

Trenér Barcelony Quique Setién | Foto: Joan Monfort | Zdroj: ČTK/AP/

Barcelona v předposledním kole po nečekané prohře 1:2 s Pamplonou definitivně přišla o naději na třetí domácí titul v řadě na úkor Realu Madrid. Katalánskému velkoklubu hrozí, že poprvé od ročníku 2007/08 zůstane bez trofeje. Ve hře je ještě v Lize mistrů, kde v úvodním osmifinále remizovala na hřišti Neapole 1:1.

Zidane, Ramos a kuriózní penalta. Real přerušil nadvládu Barcelony, Messi nehledal výmluvy

Číst článek

Kapitán a největší hvězda týmu Argentinec Lionel Messi nešetřil po poslední porážce kritikou do vlastních řad. Mimo jiné řekl, že Barcelona byla celou sezonu nevyzpytatelná a slabá a že když bude hrát v odvetě osmifinále Ligy mistrů stejně jako proti Pamploně, tak vypadne.

„Na něčem se shodneme, na něčem jiném ne. To je úplně normální,“ reagoval na Messiho kritiku Setién. „Ale jestli budeme hrát jako při výhře ve Villarrealu (4:1 na začátku července), můžeme klidně celou Ligu mistrů vyhrát,“ dodal jednašedesátiletý kouč, jenž v lednu nahradil na lavičce Barcelony odvolaného Ernesta Valverdeho.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme