Kämpf svou první brankou v sezoně pomohl k výhře Toronta. Za Detroit bodoval i Hronek

Hokejový útočník David Kämpf vstřelil po asistenci Ondřeje Kašeho ve středečním utkání NHL první gól sezony a pomohl Torontu k výhře 3:2 v prodloužení na ledě Chicaga. Filip Hronek, který se v předchozích dvou zápasech nevešel do sestavy Detroitu, přispěl asistencí k výhře týmu 3:2 v prodloužení ve Washingtonu. Na straně poražených kryl Vítek Vaněček 22 střel.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Toronto prohrávalo ve dvanácté minutě 0:2 po trefách Kirbyho Dacha a Alexe DeBrincata. Ve druhé třetině snížil John Tavares a v čase 52:31 vyrovnal Kämpf, který se v létě upsal kanadskému klubu jako volný hráč po čtyřech letech v Chicagu.

Český útočník zaznamenal první bod v novém působišti bekhendem z mezikruží nad vyrážečku Kevina Lankinena. Prodloužení rozhodl z úniku William Nylander a domácí tak prohráli i sedmé utkání sezony.

Alexandr Ovečkin otevřel ve Washingtonu skóre a 738. gólem v kariéře se přiblížil v historické tabulce střelců čtvrtému Brettu Hullovi na tři trefy. Na začátku prostřední části zvýšil Jevgenij Kuzněcov, ale Hronek odstartoval v polovině utkání obrat Detroitu. Český obránce mohl střílet, ale neukvapil se, šikovným manévrem dostal Vaněčka mimo brankoviště a přihrál Adamovi Ernemu, který zakončoval do prázdné. Na začátku třetí třetiny vyrovnal z dorážky Robby Fabbri a v prodloužení rozhodl Dylan Larkin.

Výsledky NHL: Chicago - Toronto 2:3 v prodl., Washington - Detroit 2:3 v prodl., Florida - Boston 4:1, Dallas - Vegas 2:3 v prodl., Edmonton - Philadelphia 3:5

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme