Hokejisté Vítkovic se v předehrávce kola na ledě Pardubic nepředstaví, bojují s virózou

Na středu plánovaná předehrávka 31. kola hokejové extraligy mezi vedoucími Pardubicemi a Vítkovicemi byla odložena. Důvodem je viróza v týmu Ostravanů. Náhradním termínem je čtvrtek 30. listopadu s původně stanoveným začátkem v 18 hodin. Vítkovičtí o tom informovali na klubovém webu.

Ostrava (Aktualizováno: 14:26 24. 10. 2023) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejisté Vítkovic

Hokejisté Vítkovic | Foto: David Taneček | Zdroj: ČTK

Zdravotní potíže v ostravském týmu jsou natolik závažné, že nemohli k utkání na východě Čech ve středu nastoupit. Zástupci obou klubů se proto dnes dopoledne dohodli na odkladu.

„Bohužel situace je taková, jaká je. Vinou virózy máme hodně nemocných hráčů. Děkujeme Pardubicím za vstřícnost, že vyhověly naší žádosti o odložení zápasu, velice si toho vážíme,“ uvedl sportovní ředitel a trenér Vítkovic Roman Šimíček.

Zatímco Dynamo je v čele tabulky a ve všech 13 zápasech první čtvrtiny základní části dokázali svěřenci kouče Václava Varadi bodovat, když si připsali deset výher a tři porážky v nastavení, Ostravané prožívají nelehké období.

Před vzájemným duelem dvou poražených semifinalistů minulé sezony museli řešit obsazení střídačky. Špatný vstup hráčů Ridery do sezony vyústil v rezignaci hlavního kouče Miloše Holaně. Proti lídrovi se měli představit pod vedením dosavadních asistentů Pavla Trnky a právě Šimíčka.

Vítkovičtí jsou třináctí, když ze 13 zápasů slavili jen čtyřikrát výhru a nastřádali pouze 13 bodů. Na poslední Mladou Boleslav mají dvoubodový náskok.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme