Do karantény jdou i hokejisté Zlína, poslední tým tabulky se potýká s nákazou koronavirem

Hokejisté Zlína jdou kvůli nákaze několika hráčů koronavirem do karantény a nebudou hrát v úterý ve 43. kole extraligy v Plzni. Poslední tým tabulky to oznámil v tiskové zprávě.

Zlín (Aktualizováno: 15:36 16. 1. 2022) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejisté týmu PSG Berani Zlín

Hokejisté týmu PSG Berani Zlín | Zdroj: Profimedia

„Extraligový tým PSG Berani Zlín jde z důvodu nákazy onemocněním COVID-19 u několika hráčů do karantény. Zápas 43. kola Tipsport extraligy 2021/22 s HC Škoda Plzeň (úterý 18. ledna na ledě soupeře) je odložen a budeme jednat o náhradním termínu,“ uvedl Zlín, jenž se má v pátek střetnout s pražskou Spartou.

Nečas oslavil narozeniny v NHL gólem, trefili se i Chytil a Kubalík. Gólman Vaněček vychytal nulu

Číst článek

Beranům už dříve odpadl na dnešek plánovaný duel 42. kola proti Mladé Boleslavi kvůli covidu-19 v kádru Bruslařského klubu, která má odloženy celkem tři zápasy.

V karanténě jsou aktuálně z extraligových týmů i České Budějovice. Tři zápasy měl odložen také mistrovský Třinec, jenž se vrátil do hry v pátečním duelu právě proti Zlínu.

Koronavirus výrazně zasahuje i do programu druhé nejvyšší soutěže. Kvůli výskytu covidu-19 v mužstvech první ligy se v pondělí odehrají jen dva ze sedmi plánovaných zápasů 38. kola. Po Vsetínu, Ústí nad Labem, Šumperku a Sokolovu dnes do karantény musely také Přerov a Třebíč.

bac, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme