Rangers uštědřili Philadelphii devítigólový debakl. Zibanejad zaznamenal šest bodů, trefil se i Chytil

Hokejový útočník New York Rangers Filip Chytil se v NHL podílel jednou brankou na demolici Philadelphie 9:0. Asistenci si u Chytilova gólu připsal obránce Libor Hájek. Švédský útočník Mika Zibanejad vstřelil hattrick, přidal tři asistence a jako druhý hráč v historii NHL zaznamenal šest bodů v jedné třetině. Tomáš Nosek se dvěma gólovými nahrávkami podepsal pod výhru Vegas 5:4 nad San Jose. Na straně Sharks si dvě asistence připsal Tomáš Hertl.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Filip Chytil skóroval ve druhém zápase v řadě

Filip Chytil slaví gól se svými spoluhráči | Foto: Winslow Townson-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Rangers v duelu s Philadelphií odehráli skvělou druhou část, ve které rozdrtili Flyers 7:0. Hlavní hvězdou prostřední části byl Zibanejad, který si vylepšil bilanci na šest gólů a jedenáct asistencí v sezoně.

Splněný sen, zářil gólman Vladař. Nováček se blýskl ‚zázračným‘ zákrokem, výhru mu předpověděl Halák

Číst článek

Skóre duelu ve 40. minutě uzavřela česká spolupráce. Hájek v pravém kruhu našel osamoceného Chytila, který počtvrté překonal střídajícího brankáře Flyers Cartera Harta.

Rangers si připsali nejvyšší výhru v dosavadním průběhu soutěže bez hlavního trenéra Davida Quinna i jeho asistentů, kteří na střídačce chyběli kvůli koronaviru. Tým vedl kouč farmářského Hartfordu Kris Knoblauch.

Vegas zachránili domácí utkání se San Jose v třetí části, kdy se prosadili čtyřikrát během osmi minut a otočili nepříznivý vývoj duelu. Čtvrtou branku Golden Knights vstřelil po teči Noskovy střely od modré čáry Ryan Reaves.

Pardubický odchovanec se podílel i na vítězné trefě svého týmu, když křižnou přihrávkou vymyslel přesilovkový gól pro Aleca Martineze. Evander Kane po Hertlově asistenci snížil na 4:5, více ale Sharks nestihli a podlehli Vegas podruhé za sebou. Odchovanec Slavie se podílel i na první brance svého týmu.

NHL:
Ottawa - Vancouver 2:3 po sam. nájezdech, NY Rangers - Philadelphia 9:0, Calgary - Edmonton 3:7, Vegas - San Jose 5:4, Winnipeg - Montreal 4:3 v prodl., Los Angeles - St. Louis 4:1.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme