Hokejisté Liberce podruhé ve dvou dnech porazili Jihlavu, tentokrát zvítězili 2:1

Bílí Tygři z Liberce slaví další vítězství nad Duklou Jihlava. Po pondělním vítězství 4:1 tentokrát tým z Vysočiny porazili 2:1. Dvě trefy domácích si připsali Tyler Redenbach a kapitán Martin Ševc.

Liberec Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Liberecký Martin Ševc v souboji s Lukášem Andělem

Liberecký Martin Ševc v souboji s Lukášem Andělem | Zdroj: ČTK

Už druhý zápas během 24 hodin odehrály proti sobě celky Jihlavy a Liberce. V pondělí dohrávce vyhráli domácí Severočeši a i v úterý začali lépe.

Už ve druhé minutě se prosadil Tyler Redenbach, když se dostal ke sražené střele Marka Kvapila a z otočky překonal hostujícího brankáře Jakuba Škarka.

Extraligové dohrávky patřily Liberci a Olomouci. Řepík si po návratu z olympiády stihl připsat asistenci

Číst článek

Možnost vyrovnat měl Tomáš Čachotský, ale jeho střelu dokázal Roman Will vyrazit. Na druhé straně pak mohl zvýšit vedení domácích Tomáš Filippi. Z bezprostřední blízkosti ovšem trefil břevno.

Vyrovnat se podařilo hostům z Vysočiny v polovině druhé třetiny při přesilové hře. Ranou od kruhu to zařídil Robert Zachary Hamill, jeho trefu ke vzdálenější tyči nedokázal Will zastavit.

Na začátku třetí části si několik slibných šancí vypracovali Jihlavští. Roman Will za svá záda ani jeden z jejich pokusů nepustil. Naopak na druhé straně domácí znovu vedli, když se od modré prosadil Martin Ševc po přihrávce od Ladislava Šmída.

Bílí Tygři vyhráli tak už druhé utkání proti Jihlavě, tentokrát 2:1. Liberec se díky tomu posune na šesté místo v tabulce, ale bude mít o zápas navíc oproti svým konkurentům. Jihlava zůstává předposlední před Litvínovem.

bor Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme