Vegas deklasoval Edmonton a v sérii se ujal vedení 2:1 na zápasy. Dva góly vstřelil Marchessault

Hokejisté Vegas ve třetím zápase druhého kola play-off NHL porazili Edmonton 5:1 a v sérii se ujali vedení 2:1 na zápasy. Dva góly vítězného celku vstřelil Jonathan Marchessault. Jednu branku a dvě asistence zaznamenal Jack Eichel. 

Edmonton Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Útočník Vegas Jonathan Marchessault se raduje ze vstřeleného gólu do sítě Edmontonu

Útočník Vegas Jonathan Marchessault se raduje ze vstřeleného gólu do sítě Edmontonu | Foto: Perry Nelson/ USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Série se po dvou duelech na jihozápadě USA přesunula do Edmontonu a Oilers se v čase 02:45 ujali vedení. Akci třetí formace zakončil z hranice brankoviště Warren Foegele, jenž v aktuálním play-off vstřelil svou první branku.

Hosté dokázali rychle zareagovat. Neuběhly ani dvě minuty a Marchessault po nahrávce Eichela srovnal. Oba hokejisté si spolupráci zopakovali na konci první třetiny a otočili na 2:1 pro Vegas.

Gól v poslední minutě prvního dějství duel zlomil. Golden Knights ve druhé části přidali další tři trefy a rozhodli o své druhé výhře v sérii. Zápas nevyšel Connoru McDavidovi a Leonu Draisaitlovi. Nejproduktivnější hráči dosavadního průběhu play-off nebodovali a zakončili zápas se dvěma zápornými body.

2. kolo play-off NHL:

Západní konference - 3. zápas:
Edmonton - Vegas 1:5 (1:2, 0:3, 0:0)
Branky: 3. Foegele - 5. a 20. Marchessault, 28. Whitecloud, 31. Eichel, 38. Stephenson. Střely na branku: 28:33. Diváci: 18.347. Hvězdy zápasu: 1. Eichel, 2. Marchessault, 3. Hill (všichni Vegas). Stav série 1:2.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme