Florida udolala Ottawu v prodloužení a vede Východní konferenci NHL, Vancouver padl s Coloradem

Hokejisté Floridy porazili Ottawu 3:2 v prodloužení a po desáté výhře z posledních 11 zápasů se posunuli do čela Východní konference NHL. Před dosavadního lídra z Bostonu se po vítězství 3:1 nad Dallasem posunuli také New York Rangers. Západní konferenci i celé NHL i přes prohru 1:3 s Coloradem dál vládne Vancouver.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejisté Floridy porazili Ottawu 3:2 v prodloužení a po desáté výhře z posledních 11 zápasů se posunuli do čela Východní konference NHL

Hokejisté Floridy porazili Ottawu 3:2 v prodloužení a po desáté výhře z posledních 11 zápasů se posunuli do čela Východní konference NHL | Zdroj: Reuters

Florida po dvou třetinách vedla 2:0 a po jednoznačném vítězství 9:2 v derby proti Tampě Bay mířila za další výhrou. Senators však během tří minut třetího dějství srovnali na 2:2 a poslali zápas do prodloužení.

Lidé chtějí, aby padalo hodně gólů, komentuje Jágr sedmnáctigólovou přestřelku v Minnesotě

Číst článek

V tom z ostrého úhlu nachytal golmana Joonase Korpisala jeho krajan Anton Lundell a vystřelil Panthers šestou výhru za sebou.

Dokonce poosmé v řadě vyhráli hokejisté Rangers. Celek z Manhattanu v domácím prostředí porazil Dallas 3:1 a na Floridu ztrácí z druhého místa tabulky Východní konference jediný bod. Výhru newyorského týmu 41 zákroky vychytal gólman Igor Šesťorkin.

Zaváhání Stars nedokázal využít Vancouver, který podlehl Coloradu 3:1. V čele Západní konference mají Canucks nadále čtyřbodový náskok před Dallasem. Třetí Avalanche se zásluhou zvládnutého vzájemného zápasu přiblížili na rozdíl šesti bodů.

Výhru celku z Denveru dvěma góly řídil Ryan Johansen. Druhý nejproduktivnější hráč ligy Nathan MacKinnon 28 sekund před koncem základní hrací doby asistoval u branky na 3:1 a bodoval i ve 27. domácím zápase v ročníku.

Výsledky NHL:

Florida - Ottawa 3:2 v prodl., NY Rangers - Dallas 3:1, Pittsburgh - NY Islanders 4:5 v prodl., Winnipeg - Minnesota 6:3, Colorado - Vancouver 3:1, Vegas - Nashville 3:5, Washington - New Jersey 6:2, Los Angeles - Columbus 5:1.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme