O kapku lepší hokej. Do charitativního projektu se zapojil i Jágr, vybralo se přes 800 tisíc korun

Druhý ročník charitativního projektu O kapku lepší hokej pomáhá i v době koronavirové pandemie. DMS zprávy, aukce a další akce letos nadačnímu fondu Kapka naděje vynesly 872 396 korun. Vůbec nejvyšší částka vzešla z dražby dresu Jaromíra Jágra, za který dal jeho nový majitel 45 200 korun, a ve středu večer si ho od hvězdného útočníka osobně převzal.

Kladno Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaromír Jágr (vpravo) s vítězem internetové aukce panem Lubošem

Jaromír Jágr (vpravo) s vítězem internetové aukce panem Lubošem | Zdroj: Rytíři Kladno

„Počítal jsem s vyšší částkou, ale už mě nikdo nepřehodil. Hlavně je to ale na dobrou věc. Sám jsem dárce krve, takže O kapku lepší hokej je pro mě i v tomhle symbolická akce,“ říkal vítěz internetové aukce pan Luboš.

Přehrát

00:00 / 00:00

Do projektu O kapku lepší hokej se zapojil i Jaromír Jágr. Více v příspěvku Petra Kadeřábka

„My teď také o kapku lepší hokej hrajeme,“ žertoval Jaromír Jágr po utkání, které Kladno vyhrálo nad Ústím nad Labem 9:2. Slavné číslo 68 si v něm připsalo tři gólové přihrávky.

Kladenský klub jako jediný nabídl v projektu O kapku lepší hokej kompletní sadu dresů. Ty se teď dostávají k novým majitelům. Dresy Rytířů vynesly nadačnímu fondu Kapka naděje celkem téměř 207 tisíc korun a půjdou do kladenské nemocnice na léčení dětí s poruchami krvetvorby a dalšími onkologickými onemocněními.

„Děkujeme, že jste se zúčastnil skvělé věci. Vážíme si toho,“ ujistil Jágr a po společné fotce přišlo už jen přání, aby se mohli oba v brzké době znovu sejít na zaplněném stadionu. Jágr na ledě a Luboš ve vydraženém dresu. I proto si Jaromír Jágr nejvíc přeje, aby se současná pandemická situace nezhoršovala

„Už takhle je to špatné. A to nemluvím jen o profesionálním sportu, ale celkově. Děti nemohou sportovat, chybí jim pohyb. Vůbec nevíme, jak to bude dál pokračovat. Záleží na vládě, jaká vydá nařízení, ale snad to bude lepší a lepší a děti se budou postupně vracet do škol a ke sportu,“ přeje si Jágr.

Petr Kadeřábek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme