VIDEO: První bitka série mezi Třincem a Spartou. Faul Řepíka na Hrehorčáka si Oceláři nenechali líbit

V nedělním 4. semifinále hokejové extraligy mezi Třincem a Spartou bolestivě fauloval hostující kapitán Michal Řepík domácího Patrika Hrehorčáka. Šlo o úmyslné ublížení protihráči, nebo si slovenský útočník zrovna smolně odkryl nechráněnou část svého těla? Spornou situaci na Radiožurnálu Sport rozebereme v úterní Čisté hře Martina Procházky.

Třinec Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Patrik Hrehorčák se svíjí v bolestech po zákroku sparťanského kapitána Michala Řepíka

V hokejovém play-off se tvrdými zákroky nešetří | Foto: Jaroslav Ožana | Zdroj: ČTK

Hokejisté Třince porazili ve čtvrtém semifinále extraligy na svém ledě pražskou Spartu 4:1 a snížili na 1:3 na zápasy. Dvě minuty před koncem ujížděli domácí na prázdnou branku a kapitán Sparty Michal Řepík praštil ošklivě zezadu domácího Patrika Hrehorčáka do žeber a pak se strhla hromadná bitka.

Řepík se jel schovat

„Mě nejvíc mrzelo, že Řepík tak zákeřně sekne našeho hráče, pak se jede schovat na střídačku a jeho spoluhráči se tam musí bít. To mi přijde hodně zvláštní,“ glosoval domácí útočník Daniel Voženílek, který nejde pro tvrdý zákrok také daleko.

Jednu z dvojic v bitce tvořil Sparťan Filip Chlapík a domácí Marko Daňo. A Chlapík si soupeře asi nevybral náhodou, protože se na dálku pustil do slovní půtky i s jeho otcem Jozefem, který je bývalým hokejistou

Řepíkovu sekeru i následnou bitku rozebere olympijský vítěz Martin Procházka v pořadu Čistá hra v úterý od 10 hodin na Radiožurnálu Sport.

Ondřej Váchal, Radiožurnál Sport, klh Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme