Málek vystřídá Rybáře jako trenér biatlonistů. Se střelbou bude pomáhat Matthew Emmons

Hlavním trenérem mužské biatlonové reprezentace bude po čtyřech letech opět Michael Málek, v roli střeleckého kouče mu bude nově pomáhat olympijský vítěz ve sportovní střelbě Matthew Emmons. Bývalý kouč juniorského týmu Málek nahradí ve funkci Ondřeje Rybáře, který se vrátí do role sportovního ředitele. Ženský výběr povede dál Egil Gjelland s asistentem Jiřím Holubcem. Vedení biatlonového svazu o tom informovalo na svém webu.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Michael Málek (2016)

Michal Málek, nový trenér mužské biatlonové reprezentace | Foto: Vít Šimánek | Zdroj: ČTK

Málek působil ve funkci trenéra reprezentačního A-týmu v letech 2016–2018. V národním týmu by měl navázat na předchozí práci s českými juniory, kteří se při probíhající obměně postupně zapracovávají do reprezentačního A-týmu.

Olympijský vítěz ve střelbě z malorážky v leže Emmons působil od roku 2015 u týmu USA. Manžel české olympijské šampionky Kateřiny bude mít v kompetenci také český B-tým, k dispozici by měl být i pro tým žen.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme