Hlavní zápas UFC v New Yorku. Procházkův souboj o titul s Pereirou bude největší událostí večera

Nejlepší český MMA zápasník Jiří Procházka se 11. listopadu představí v New Yorku, kde bude znovu bojovat o titul UFC v polotěžké váze proti Brazilci Alexi Pereirovi. Novinkou však je, že duel s českým zastoupením bude v Madison Square Garden hlavním zápasem večera. Oznámil to prezident organizace Dana White.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

MMA zápasník Jiří Procházka se v neděli brzy ráno popere o titul ve středně těžké váze nejprestižnější světové organizace UFC

MMA zápasník Jiří Procházka se v neděli brzy ráno popere o titul ve středně těžké váze nejprestižnější světové organizace UFC | Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

„Jsem rád, že se opět mohu postavit této brazilské výzvě, byť v jiném kabátu. To však nic nemění na skutečnosti, že se na tuto výzvu skvěle připravím a půjdu za vítězstvím. Už nejde jen o pás, ale především o výkon a cestu k vítězství. Jdeme pro to. Vítězství!“ napsal Procházka už dříve na sociálních sítích.

Třicetiletý bojovník se v oktagonu naposledy bil loni v červnu, kdy v Singapuru porazil jiného Brazilce Glovera Teixeiru a získal jako první Čech v historii pás šampiona nejslavnější organizace MMA.

Následně si ale v přípravě na odvetu nešťastně zranil rameno a po dohodě s vedení UFC titul uvolnil. Po Procházkově návratu k zápasení pak UFC určilo za soupeře právě Pereiru.

Jejich vzájemný souboj se ale nyní kvůli zranění Jona Jonese, který se měl na stejné akci utkat o titul v těžké váze se Stipem Miocicem, stal hlavní akcí celého galavečera.

Prezident UFC Dana White oznámil, že zápas Procházky a Pereiry bude hlavní akcí galavečera UFC 295 v newyorské Madison Square Garden:

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme