Ester Ledecká si při kickboxu zlomila nos. Na přípravný kemp do Chile i tak odjede

Trojnásobná olympijská vítězka Ester Ledecká se v pondělí při tréninku zranila. Informovala o tom v tiskové zprávě s tím, že se jedná o zranění v horní části těla. Promotér MMA organizace I Am Fighter Petr Ondruš, u kterého Ledecká již několik let trénuje kickbox, v tomto týdnu na tiskové konferenci uvedl, že úspěšná lyžařka a snowboardistka má zlomený nos.

Praha (Aktualizováno: 18:59 20. 8. 2022) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ester Ledecká.

Ester Ledecká. | Foto: Jari Pestelacci | Zdroj: Reuters

Ještě v pondělí večer Ledecká podstoupila operaci a ve středu byla propuštěna z nemocnice. „Díky úžasné práci pana doktora Ediba Jaganjace a celého traumatologického centra nemocnice v Motole i ortopedické kliniky jsem v pořádku, jen o trochu více vyztužená do nadcházející sezony. Už se těším na lyžařské a snowboardové soustředění v Chile, kam za pár dnů vyrážím,“ uvedla Ledecká v tiskové zprávě.

Ledecká si možná zpestří přípravu, má pozvánku na závod ve windsurfingu. ‚Pojedu na krev,‘ ujišťuje

Číst článek

Různé zdravotní potíže Ledeckou provázejí celou kariéru. Na olympiádu v Soči 2014 letěla jen se sebezapřením kvůli bolestem zad. V roce 2021 se v den závodu odhlásila kvůli komplikacím z mistrovství světa na snowboardu v Rogle.

Velké problémy měla naposledy letos v únoru před kombinací na olympijských hrách v Pekingu, kde navzdory tomu obsadila čtvrté místo. Tehdy se jednalo o bolestivé zranění v dolní části těla. Více podrobností Ledecká ani její tým dlouhodobě nezveřejňují.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme