Omámený Tiger Woods měl v těle pět různých chemikálií. Slavný golfista podstupuje léčbu

Toxikologický rozbor moči Tigera Woodse odhalil v jeho těle pět různých chemikálií. Vedle látek z prášků na spaní či utišujících bolest také THC. Golfistu na konci května objevila policie, jak spí za volantem, od té doby podstupuje léčbu.

Palm Beach/Florida Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tiger Woods po zadržení

Tiger Woods po zadržení | Zdroj: Reuters

Test odhalil v těle Tigera Woodse směs silných léků proti bolesti, úzkosti, na spaní a navíc THC, což je chemikálie obsažená v marihuaně. Proveden byl poté, co ho 29. května našla policie na Floridě, jak spí za volantem nedaleko svého domu.

Tiger Woods měl řídit pod vlivem návykových látek. Šlo o reakci na léky, brání se golfista

Číst článek

Výsledky testu má k dispozici americká televize ESPN, moč Tigera Woodse obsahovala látky z léků proti bolesti Vicodinu a Dilaudidu, prášků na spaní Xanaxu a Ambienu a navíc THC, což je chemická látka obsažená v marihuaně.

Není jasné, zda měl Woods všechny látky předepsané, lékařské užití marihuany je na Floridě legální.

Bývalá golfová světová jednička přiznala, že po čtyřech operacích zad nezvládá své problémy se spánkem. Po květnovém incidentu vyhledal lékařskou pomoc a byl zařazen do odvykacího programu.

„Abych zvládl svou medikaci, požádal jsem o profesionální pomoc. Dřív jsem se snažil zvládnout své bolesti a problémy se spánkem sám, ale uvědomil jsem si, že to byla chyba,“ napsal golfista v prohlášení pro média.

„Nyní spolupracuji s lékaři a cítím významný pokrok. Jsem vděčný za velkou podporu od mé rodiny a přátel,“ dodal golfista, který poslední turnaj vyhrál v roce 2013, jeho poslední major titul se dokonce datuje až do roku 2008.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme