Kickboxer Dvořáček získal na Světových hrách bronz. Strnadová skončila mezi ženami čtvrtá

Český kickboxer Petr Dvořáček získal na Světových hrách v USA bronz v kategorii do 75 kg. Kláře Strnadové naopak duel o třetí místo mezi ženami do 52 kg nevyšel.

Birmingham (USA) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petr Dvořáček

Petr Dvořáček | Foto: Barbora Reichová | Zdroj: ČTK

Dvořáček v semifinále nestačil na Ukrajince Vitalije Dubinu, kterému podlehl 0:3. V zápase bronz se měl utkat s Alessiem Zelonim, italský reprezentant ale kvůli zranění k utkání nenastoupil.

Dvacetiletý Dvořáček se postaral o čtvrtou českou medaili na hrách neolympijských sportů v Birminghamu. Stříbro získali Jaroslav Lorenc v bowlingu a inline hokejisté, florbalisté dosáhli na bronz.

Sbírku úspěchů mohla rozšířit i Strnadová, v boji o bronz ale podlehla 0:3 Daryně Ivanovové z Ukrajiny. „Nebojovalo se mi tu úplně nejlépe. Byla jsem odhodlaná přivézt zlato, takže ambice byly o dost větší,“ uvedla na webu olympijskytym.cz.

„Ale o tomhle sport je, jednou se zadaří, jednou ne. Myslím si, že ukrajinská soupeřka měla větší drajv a větší důraz na všechno. Holt jsem to projela,“ přidala sedmadvacetiletá česká bojovnice.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme