Krejčí odehrál přes 32 minut a připsal si osm bodů, Adetokunbovo Milwaukee ale nezastavil

Po sérii čtyř vítězství basketbalisté Atlanty v NBA podlehli Milwaukee 113:122. Vít Krejčí odehrál přes 32 minut a zaznamenal osm bodů, dva doskoky a asistenci. Nejlepším hráčem Hawks byl srbský střelec Bogdan Boddanovič, který si připsal 38 bodů včetně pěti trojek a 10 doskoků.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vít Krejčí se snaží ubránit Janise Adetokunba z Milwaukee

Vít Krejčí se snaží ubránit Janise Adetokunba z Milwaukee | Zdroj: Reuters

Krejčí proměnil tři z pěti střel včetně dvou ze čtyř trojek. Pět bodů dal hned v úvodní čtvrtině, tři přidal v závěrečné části. Tentokrát měl na kontě také devět minusových bodů, což je jeho vyrovnané nejhorší číslo za posledních deset utkání Atlanty.

Užívám si každou vteřinu, říká Krejčí o posledních zápasech v NBA. Ví, že jeho role může brzy skončit

Číst článek

Dejounte Murray čtyři dny po kariérním maximu 44 bodů nasbíral 20 bodů, 12 asistencí a osm doskoků. Hawks s favoritem prohrávali až o 21 bodů, ale nakonec druhému nejlepšímu týmu Východní konferenci podlehli o devět.

Vítězný celek vedl při absenci rozehrávače Damiana Lillarda Janis Adetokunbo, jenž zaznamenal 36 bodů, 16 doskočených míčů a osm asistencí. „Bereme ho trochu jako samozřejmost. Dnes to od něj byla čistá práce, chválil řeckou hvězdu trenér Milwaukee Doc Rivers.

Hawks, kteří jsou na desáté příčce Východní konference s náskokem pěti utkání na Brooklyn, opět postrádali kromě Saddiqa Beye a Trae Younga také Jalena Johnsona nebo Onyeku Okongwua. Do konce základní části chybí Atlantě osm utkání a má velkou šanci, že si zahraje minimálně předkolo play off.

Lídr soutěže Boston, který v týdnu s Atlantou dvakrát prohrál, zvítězil v New Orleans 104:92. Jayson Tatum pomohl k výhře 23 body, Kristaps Porzingis přidal 19 bodů a 10 doskoků.

Pelicans po první části vedli o devět bodů, ale rozhodla třetí čtvrtina, kterou Boston ovládl 24:11. New Orleans nepomohlo 25 bodů Ziona Williamsona, jenž minul polovinu ze 14 trestných hodů.

Orlando porazilo Memphis 118:88, když po úvodní čtvrtině vedlo už 33:13 a mělo náskok až 43 bodů.

Výsledky NBA:

Atlanta - Milwaukee 113:122 (za domácí Krejčí 8 bodů, 2 doskoky, 1 asistence), New Orleans - Boston 92:104, Orlando - Memphis 118:88.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme