Špaňhelovi se premiéra v Plzni nepovedla

Hokejisté Liberce zvítězili v dohrávaném utkání 33. kola extraligy na ledě Plzně 3:0 a posunuli se před svého soupeře na jedenácté místo tabulky. Bílí Tygři rozhodli zápas třemi góly už v úvodní třetině a na osmé Kladno nyní ztrácejí pět bodů. V domácím týmu se neprosadila po návratu z IFK Helsinky nová posila Martin Špaňhel.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tipsport extraliga

Tipsport extraliga | Foto: Hokej.cz

Plzni se rozpadly první dvě formace, protože nemohli nastoupit Paroulek a Michal Straka, kteří už stejně jako bek Krajíček hráli ve stejném kole za jiné kluby. Paroulkovo místo v útoku Josefa Straky zaujal právě Špaňhel. Na druhé straně nemohla hrát ze stejného důvodu nová liberecká akvizice Rolínek a podle dohody s Plzní ani bek Hanzlík, jenž zamířil na sever Čech výměnou za Michala Straku.

Výsledek - 33. kolo:

Lasselsberger Plzeň - Bílí Tygři Liberec 0:3 (0:3, 0:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 5. Korhoň (Vampola), 12. Jech (Jiruš, Vampola), 19. Kašpařík (Verčík, V. Novák). Rozhodčí: Mikula - Pacal, Pospíšil. Vyloučení: 5:7. Bez využití. Diváci: 6379.

Sestavy:

Plzeň: Málek - Dobroň, Jindřich, Cartelli, Výborný, Nedoma, Morava - Špaňhel, J. Straka, Andrašovský - Vostřák, Kracík, Matějovský - M. Dvořák, Hurtaj, Šaffer - od 19. navíc Švík, od 21. M. Havel, Důras. Trenéři: Přerost, Kučera.

Liberec: O. Svoboda - Čakajík, Moravec, L. Šmíd, Jiruš, Holub, Ťupa - Korhoň, Vampola, Hašek - V. Novák, Kašpařík, Verčík - Rozsíval, Plodek, S. Procházka - Klimenta, M. Hájek, Jech. Trenéři: Paleček, K. Dvořák a J. Nedvěd st.

Vlastimil Vlášek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme