Krejčíková nebude obhajovat titul v Dubaji. Po zranění zad se stále necítí připravená

Barbora Krejčíková kvůli zranění zad nebude startovat ani na turnaji v Dubaji, kde loni získala titul. V tomto týdnu měla hrát v Dauhá, ale na poslední chvíli se odhlásila. Oželet musí osmadvacetiletá česká tenistka také dubajský podnik začínající v neděli, protože stále není fit.

Dubaj Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Barbora Krejčíková

Barbora Krejčíková | Zdroj: Reuters

„Nebylo to snadné rozhodnutí, zvlášť proto, že mám na tento turnaj příjemné vzpomínky a měla jsem velká očekávání. Moje zranění zad však vyžaduje delší čas na léčení,“ citovali Krejčíkovou pořadatelé. Protože v Dubaji neobhájí velkou porci bodů za titul, propadne se ve světovém žebříčku z 12. místa o několik pozic.

Nebylo to nic příjemného, říká Siniaková po zápase proti Krejčíkové. Obnovu spolupráce nevylučuje

Číst článek

Před rokem Krejčíková skvěle obsazený turnaj kategorie WTA 1000 ve Spojených arabských emirátech ovládla poté, co porazila tři tehdy nejvýše postavené hráčky žebříčku: Polku Igu Światekovou, Arynu Sabalenkovou z Běloruska i Američanku Jessicu Pegulaovou. Światekovou ve finále přehrála ve dvou setech.

S Krejčíkovou, vítězkou Roland Garros z roku 2021, se z Dubaje odhlásila i čtyřnásobná grandslamová šampionka Naomi Ósakaová. Japonská tenistka, jež se vrátila na okruh po mateřské pauze, ve čtvrtek v Dauhá prohrála čtvrtfinále s Karolínou Plíškovou.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme