Nepřehlédnutelní tenisoví fanoušci v kostýmech mrkve. ‚Carota Boys‘ jezdí za Sinnerem po celém světě

Každý tenista má při zápasech v hledišti svůj větší či menší fanklub a někteří oddaní fanoušci své oblíbence následují na turnajích po celém světě. Nově mezi nimi vynikají Carota Boys Jannika Sinnera. Nezaměnitelná skupinka fanoušků italského tenisty u kurtů vyčnívá, neboť přesně jak název napovídá, tvoří ji mladíci v kostýmech mrkve. Naposledy byli k vidění na stadionu Louise Armstronga, kde slavili Sinnerův postup do osmifinále US Open.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Carota Boys v areálu Wimbledonu

Carota Boys v areálu Wimbledonu | Zdroj: Profimedia

Inspirovat se nechali výraznou mrkvově oranžovou barvou jeho vlasů a také slavným momentem z turnaje ve Vídni v roce 2019, kde Sinner při pauze mezi gamy pojídal na lavičce mrkev.

Carota Boys se poprvé zjevili letos v květnu na turnaji Masters v Římě, na italských hranicích se ale nezastavili. Svého oblíbence pak následovali i do Paříže a na Roland Garros se poprvé představili na grandslamu. Pětice mužů převlečených za mrkev fandila i ve Wimbledonu, kde Sinner došel až do semifinále a nyní zamířili také za oceán.

Sinner jejich podporu v New Yorku ocenil a při rozhovoru na kurtu po čtyřsetové výhře nad Wawrinkou jim děkoval. „Znamená to pro mě hodně. Ještě jsme se nikdy osobně nesetkali, ale myslím, že bude fajn, až se konečně potkáme,“ řekl předtím, než Carota Boys seběhli v hledišti dolů ke kurtu, kde se společně vyfotili.

Na tiskové konferenci Sinner přiznal, že už je při svých zápasech v hledišti vždy hledá a má radost, když tam jsou. „Je fajn vidět je, vždycky když hraju. Sleduju je i na sociálních sítích, dělají legrační videa a další věci,“ řekl. „Náš vztah právě začal. Tím, že dělají tohle všechno, jsou trochu jiní než všichni ostatní fanoušci. Jsem rád, že je mám,“ dodal.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme