‚Nové album, nová hudba, nová éra.‘ The Rolling Stones po sedmi letech vydají další desku

Dosud jen v náznacích ohlašované nové album rockové kapely The Rolling Stones patrně brzy skutečně vyjde. Skupina totiž na instagramu oznámila, že ve středu bude o svém „novém albu, nové hudbě a nové éře“ hovořit s americkým televizním moderátorem Jimmym Fallonem. Jedenatřicáté studiové album legendární formace kolem 80letého frontmana Micka Jaggera ponese název Hackney Diamonds.

Londýn Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Rolling Stones na turné Stones Sixty Europe 2022 Tour v Berlíně

Pro legendární formaci kolem Micka Jaggera půjde už o jedenatřicáté studiové album (ilustrační foto) | Foto: Lisi Niesner | Zdroj: Reuters

Rozhovor s Fallonem se podle agentury PA odehraje v londýnské čtvrti Hackney. Do světa bude odpoledne vysílán prostřednictvím videokanálu The Rolling Stones na portálu YouTube, uvedla v pondělí večer skupina, která své zatím poslední studiové album Blue & Lonesome vydala v roce 2016.

The Rolling Stones dosud jen naznačovali, že nové album chystají. V srpnu skupina navnadila znalé fanoušky šifrou ukrytou v reklamě na opravnu skel, uveřejněnou v londýnském deníku Hackney Gazette.

Reklama na skláře, nebo nové album The Rolling Stones? | Foto: Hackney Diamonds | Zdroj: Reuters

„Hackney Diamonds, specialista na opravy skel. Otevíráme v září 2023,“ stálo v červeně vyvedeném inzerátu, který obsahoval několik vizuálních i textových odkazů a narážek na kapelu.

Hackney Diamonds (diamanty z Hackney) je podle BBC místní slangový výraz pro skleněné střepy na zemi po loupežném přepadení.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme