Obi-Wan Kenobi se vrací. Disney oznámilo, že postava Hvězdných válek bude mít vlastní seriál

Skotský herec Ewan McGregor se po letech vrátí do role Obi-Wana Kenobiho, kterou poprvé hrál v prequelu Hvězdných válek Skrytá hrozba v roce 1999. Studio Disney schválilo velko-rozpočtový seriál o dobrodružstvích tohoto Jediho, píše server The Guardian.

Londýn (Aktualizováno: 20:32 16. 8. 2019) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ewan McGregor se dočkal seriálu pro svou postavu z Hvězdných válek Obi-Wana Kenobiho

Ewan McGregor se dočkal seriálu pro svou postavu z Hvězdných válek Obi-Wana Kenobiho | Foto: Danny Moloshok | Zdroj: Reuters

McGregor se chtěl do své role podle The Guardianu vrátit delší dobu. Naposledy se jako Obi-Wan Kenobi objevil ve třetím díle prequelů Pomsta Sithů (2005). Malou roli měl také v roce 2015 v díle Síla se probouzí, bylo však slyšet jen jeho hlas.

Původně se přitom mělo jednat jen o samostatný film, nápad se ale později rozrostl na celý seriál. Zápletka ani další herecká obsazení oznámeného seriálu zatím nejsou známy.

Ve výrobě je přitom v současnosti i další seriál Hvězdných válek, který se zaměřuje na na postavy z dílu Rogue One (2016) – důstojníka Cassiona Andora a droida K-S2O.

mpr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme