Věřil jsem si i na druhou penaltu, říká příbramský střelec Jakub Řezníček

V boji o záchranu táhnou příbramský fotbalový klub góly Jakuba Řezníčka. Na jaře se trefil už šestkrát a dvě sobotní trefy z penalt zajistily důležitou výhru nad Mladou Boleslaví. Pětadvacetiletý útočník přitom mohl dát i hattrick.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Příbramský útočník Jakub Řezníček

Příbramský útočník Jakub Řezníček | Zdroj: ČTK

„Kdybych proměnil svou šanci v prvním poločase, tak by asi nebyla penalta a hattrick bych stejně nedal, takže na něj pořád čekám,“ řekl po zápase útočník Příbrami Jakub Řezníček.

V žádném zápase doposud nekopal dvě penalty, přesto před druhým pokutovým kopem neváhal. „Chtěl jsem na penaltu jít a věřil jsem si. Byl jsem rozhodnutý, jak ji kopnu a spadlo to tam,“ těší pětadvacetiletého útočníka.

Přehrát

00:00 / 00:00

S Jakubem Řezníčkem mluvil po vítězném zápase reportér Českého rozhlasu Jan Suchan

V jarní části soutěže se Řezníček trefil už šestkrát. „Hraji pořád stejně, ale nepadaly mi góly, teď padají. V prvním kole s Bohemkou jsem se trefil a spadlo to ze mě. Doufám, že tak budu pokračovat, protože body potřebujeme,“ je jasné střelci Příbrami.

Na osobních statistikách mu ale příliš nezáleží. „Hlavně, ať se Příbram zachrání. Když v příštím kole přijde další gól a bude znamenat body, tak to bude super,“ věří Řezníček.

Boj o záchranu se díky dalším výsledkům vyrovnal. „Čekali jsme, že Bohemians doma můžou bodovat, což se potvrdilo. Do konce je ještě hodně kol a boj o záchranu bude až do konce vyrovnaný,“ tuší příbramský útočník.

Jan Suchan, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme