Šachťar šokoval Barcelonu. Katalánský klub přišel po prohře 0:1 o letošní neporazitelnost v Lize mistrů

Fotbalisté Barcelony překvapivě prohráli ve 4. kole Ligy mistrů ve skupině H na hřišti Šachtaru Doněck 0:1. Katalánci nenavázali na úvodní tři výhry a nevyužili možnosti s předstihem postoupit do osmifinále. Dortmund doma zdolal Newcastle 2:0.

Hamburk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Radost hráčů Šachťaru

Radost hráčů Šachťaru | Foto: Cathrin Mueller | Zdroj: Reuters

Souboj Šachtaru s Barcelonou se kvůli válce na Ukrajině odehrál v Hamburku. Duel dvou úřadujících mistrů svých zemí rozhodl ve 40. minutě hlavou útočník Sikan. Svěřenci trenéra Xaviho, kteří doma zdolali soupeře 2:1, prohráli druhý z posledních tří soutěžních zápasů.

Na Ukrajinu se vrátil fotbal. Hráči Šachtaru odehráli první ligové utkání po devíti měsících

Číst článek

Šachtar se nečekaným triumfem v neúplné tabulce bodově dotáhl na druhé Porto. Portugalský celek hostí od 21:00 Antverpy, jež jsou bez bodu.

Dortmund dal proti Newcastlu zapomenout na sobotní domácí debakl s Bayernem Mnichovem 0:4 v německé lize. Jako první se v dresu Borussie trefil v 26. minutě z malého vápna Füllkrug, pojistku přidal ve druhém dějství po protiútoku Brandt.

Vestfálské mužstvo navázalo na vítězství 1:0 v Newcastlu a posunulo se do čela skupiny F, kde se utkají ještě AC Milán s Paris St. Germain.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme