Čeští fotbalisté budou proti Černé Hoře spoléhat na střelce Schicka, kolektiv a olomoucký trávník

Druhý den tráví česká fotbalová reprezentace po sobotním přesunu z Prahy v Olomouci. Za sebou má už dva tréninky a podle trenéra Jaroslava Šilhavého jsou všichni hráči v pořádku. Včetně Patrika Schicka, který zařídil páteční výhru dva jedna na Bulharskem. Na prvním místě ale přesto zůstává kolektiv.

Olomouc Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Andrův stadion má kapacitu 12 500 diváků

Andrův stadion má kapacitu 12 500 diváků | Foto: Miroslav Kobza

„Samozřejmě na jeho kvality a umění spoléháme, chceme se ale prezentovat týmovým výkonem a nechceme to rozdělovat na to, že by to mělo táhnout jen pár hráčů. Když funguje tým, mohou se ukázat i individuality, základ všeho je ale naše týmové pojetí,“ řekl na tiskové konferenci kapitán českého týmu Marek Suchý.

Reprezentaci před duelem s Černou Horou doplnil brankář Kolář ze Slavie, nahradil zraněného Pavlenku

Číst článek

V Olomouci bydlí fotbalisté kousek od stadionu a užívají si klidu. V méně rušném prostředí by mohli mít i větší volnost: „Hlídat hráče nemusím, každý asi ví, o co jde, takže to určitě nedělám,“ věří hráčům trenér Jaroslav Šilhavý.

Jeho celek si už velmi dobře vyzkoušel trávník Androva stadionu, na kterém v pondělí večer nastoupí proti Černé Hoře. Před finále Mol Cupu ho nedávno asistent trenéra pražské Slavie Jaroslav Köstl označil za jeden z nejlepších v lize. Jenže byl také nespokojený, že ho pořadatelé před soubojem s Baníkem nepostříkali vodou.

„Co se týče trávníku, tak doufám, že bude připravený tak, jak má být. Už jsme na něm jeden trénink absolvovali a byl skvěle připravený. Trošku vody to určitě bude chtít, pokud nezaprší, ale to je normální,“ nehledá problémy Jaroslav Šilhavý.

Tomáš Minarčík Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme