Fotbalisté Plzně zahájí základní skupinu Ligy mistrů v Barceloně. Následně doma přivítají Inter Milán

Fotbalisté Plzně vstoupí do hlavní fáze Ligy mistrů ve středu 7. září v Barceloně. O šest dní později Viktoria sehraje první domácí utkání skupiny C proti Interu Milán. Třetí zápas na stadionu Bayernu Mnichov je pak na programu v úterý 4. října. Úřadující čeští šampioni o tom informovali na svém webu.

Plzeň Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Radost fotbalistů Plzně

Radost fotbalistů Plzně | Foto: Miroslav Chaloupka | Zdroj: ČTK

Svěřenci trenéra Michala Bílka doma Bayern vyzvou ve středu 12. října. Závěrečný duel skupinové fáze na svém stadionu absolvují v úterý 1. listopadu proti Barceloně. Informace k prodeji balíčků vstupenek plzeňský klub zveřejní později.

Rozpis všech zápasů Plzně

Západočeši se v hlavní fázi Ligy mistrů představí počtvrté v historii a poprvé pod vedením kouče Bílka. V letech 2011, 2013 i 2018 pokaždé na lavičce s trenérem Pavlem Vrbou obsadili třetí místo ve skupině a prošli do jarní části Evropské ligy. Nejvíc bodů (7) získali Plzeňští před čtyřmi lety v konkurenci Realu Madrid, AS Řím a CSKA Moskva.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme