VIDEO: Messi se blýskl parádním gólem z dálky a pomohl Miami k postupu do finále poháru

Fotbalista Lionel Messi stále v dresu Interu Miami stále rozšiřuje své gólové statistiky. Šestatřicetiletý Argetninec skóroval i v šestém zápase, když dalekonosnou střelou pomohl k výhře 4:1 nad Philadelphií a postupu do finále Leagues Cupu. Kapitán úřadujících mistrů světa z Argentiny má na svém kontě ve floridském celku už devět branek.

Miami (USA) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lionel Messi

Lionel Messi | Zdroj: Reuters

V úterním zápase na hřišti Philadelphie zvýšil Messi ve 20. minutě na 2:0 pro hosty, když přízemní střelou z velké dálky nachytal jamajského brankáře Andreho Blakea.

Přítomnost šestatřicetileté argentinské hvězdy přivedla na stadion v Chesteru téměř 20 tisíc diváků, podle agentury AP se cena vstupenek na černém trhu vyšplhala na 1000 dolarů (22 000 korun).

Miami vyhrálo všechny zápasy od Messiho příchodu z Paris Saint-Germain. Vítěznou šňůru v Leagues Cupu, v němž startují týmy z MLS a mexické ligy, se pokusí završit v sobotním finále proti Nashvillu.

Před angažováním Messiho Inter ze 22 odehraných kol v MLS vyhrál jen pětkrát.

Bývalá dlouholetá opora Barcelony podepsala v červenci v Miami smlouvu na dva a půl roku s platem 50 až 60 milionů dolarů ročně.

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme