Záložník Souček zůstává ve West Hamu, podle médií podepsal nový čtyřletý kontrakt

Kapitán české fotbalové reprezentace Tomáš Souček uzavřel podle serveru The Athletic s West Hamem novou čtyřletou smlouvu do roku 2027. Záložník v dresu „kladivářů" o víkendu zahájil už svou pátou sezonu v Premier League.

Londýn Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Souček v dresu West Hamu

Tomáš Souček v dresu West Hamu | Zdroj: Profimedia

Osmadvacetiletému hráči, který do klubu přišel z pražské Slavie nejprve na hostování v lednu 2020, než byl v červenci přestup stvrzen natrvalo, měla předchozí smlouva vypršet příští rok v létě. Stal by se tak volným hráčem.

Brankář Kovář opouští Manchester United, stal se dalším českým hráčem v Leverkusenu

Číst článek

Nyní však český reprezentant podepsal novou smlouvu, která ho na London Stadium udrží až do léta 2027.

Záložník nastoupil do úvodního utkání nové sezony v základní sestavě „kladivářů a asistencí se podílel na remíze 1:1 v Bournemouthu.

Celkově za West Ham nastoupil do 156 zápasů, v nichž 22 gólů dal a na 9 přihrál. S londýnským klubem v loňské sezoně ovládl Evropskou konferenční ligu.

Z West Hamu v létě odešel Součkův dlouhodobý parťák ze zálohy Declan Rice, který zamířil do Arsenalu. Klub přivedl na jeho post přivedl v posledním týdnu dva nové hráče – Jamese Warda-Prowse a Edsona Álvareze, zároveň také pracuje na příchodu anglického reprezentačního obránce Harryho Maguira.

bac, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme