Sparta hlásí čtvrtou posilu. Definitivně potvrdila příchod Kangy

Gabonský reprezentační záložník Guélor Kanga se stal čtvrtou zimní zahraniční posilou fotbalové Sparty, kam přestoupil z Crvene zvezdy Bělehrad. Pražský klub o tom informoval na svém webu. Podle médií za něj Sparta zaplatila 25 milionů korun.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sedmadvacetiletý Kanga, o kterého Sparta usilovala delší dobu, přišel do Crvené zvezdy předloni z Rostova a za bělehradský celek odehrál 59 zápasů a dal 13 branek. Střelecky se prosadil i proti letenskému celku; v úvodním utkání předkola Evropské ligy se podílel jedním gólem na domácí výhře 2:0.

Za nakopnutí fotbalisty tři měsíce bez pískání. Francouzský svaz potrestal rozhodčího

Číst článek

Před Kangou do Sparty během zimní pauzy zamířili rumunský záložník Nicolae Stanciu, jeho krajan brankář Florin Nita a srbský defenzivní univerzál Mihailo Ristič.

Naopak ze Sparty zamířilo pryč hned několik hráčů. Gólman Dúbravka míří do Newcastlu, záložník Mareček do Lokerenu, Karavajev do Arnhemu a Mandjeck odešel na hostování do Mét. Pražané nepočítají ani s Jankem a Biabianym

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme