Hokejový útočník Voráček pomohl Philadephii třemi asistencemi k výhře nad Edmontonem

Český útočník Jakub Voráček zaznamenal ve večerním utkání NHL tři asistence a pomohl Philadelphii k výhře nad Edmontonem 5:4 v prodloužení.

Philadelphia Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jakub Voráček přihrál na tři góly Philadelphie

Jakub Voráček přihrál na tři góly Philadelphie | Foto: Bill Streicher | Zdroj: Reuters

Běžela čtvrtá minuta hry, když našel Claude Griroux přes celou šířku pásma Voráčka. Ten předložil puk Seanu Couturierovi, který ho uklidil do odkryté klece.

Hokejisté Edmontonu následně třemi góly utkání otočili. Poté se ale opět o slovo přihlásili Letci z Philadelphie. Nejprve brankou, ve které měl také prsty český útočník hrající s číslem 93, snížil Giroux.

Edmonton ale znovu odskočil na rozdíl dvou gólů po trefě Zacka Kassiana v oslabení. Flyers ale neskládali zbraně a díky trefám Travise Konecného a Wayna Simmondse srovnali na 4:4. Při gólu druhého jmenovaného se zápisu do statistik dočkal potřetí v zápase Voráček, když mu byla opět připsána asistence.

Zápas dospěl až do prodloužení, kde o vítězství Philadelphie 5:4 rozhodl Nolan Patrick. Letci započítali už sedmou výhru v řadě.

NHL:
Philadelphia - Edmonton 5:4 v prodl. (1:2, 1:1, 2:1 - 1:0)
Branky: 4. Couturier (Voráček), 37. Giroux (Voráček), 45. Konecny, 52. Simmonds (Voráček), 63. Patrick - 9. Rattie, 18. McDavid, 29. Larsson, 45. Kassian. Střely na branku: 39:44. Diváci: 19.526. Hvězdy zápasu: 1. Patrick (Philadelphia), 2. McDavid (Edmonton), 3. Hart (Philadelphia).

krb Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme