VIDEO: ‚Nazdar, boom. Big goal, I love it!‘ Pastrňák měl při zápase s Vegas pod dresem schovaný mikrofon

Český hokejový útočník David Pastrňák je v letošní sezoně znovu klíčovým hráčem Bostonu. Pastrňák se v zápase proti úřadujícím šampionům z Las Vegas zhostil mikrofonu pod dresem a vzniklo tak unikátní video, ve kterém se fanoušek dozví, jak probíhá komunikace mezi hráči nebo oslava gólu. Rodákovi z Havířova se navíc v zápase dařilo, při výhře 5:4 si připsal dvě asistence.

Boston Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dokumentární série „Behind the B“ nabízí divákům pohled do světa hráčů, trenérů a vedení týmu z východního pobřeží Spojených států amerických. V jedenáctém díle letošní sezony byl právě český forvard „napíchnutý“ na mikrofon a fanoušci tak mohou zažít atmosféru z kabiny Bruins před a po zápasem, komunikaci se spoluhráči a také oslavu gólů.

Pastrňák připravil dva góly a pomohl Bostonu k výhře, brankář Mrázek inkasoval pět branek

Číst článek

Jedenáctá epizoda dále monitoruje situaci Bruins při vypjatých zápasech s Torontem, týmovém focení nebo nabízí vhled do kanceláří vedení při uzávěrce přestupů.

Nejen díky jeho bodové produkci se Bruins můžou pyšnit prvním místem ve Východní konferenci NHL. Pastrňák za 71 zápasů nasbíral už 99 bodů za 44 gólů a 55 asistencí.

V aktuálně probíhající sezoně zbývá Bruins odehrát ještě jedenáct utkání a Pastrňák má tak stále šanci překonat osobní rekord ze sezony 2022/23, kdy zapsal 113 bodů.

Rodák z Havířova navíc nasázel v NHL už sedmnáct hattricků a v historii jednoho z nejúspěšnějších klubů je lepší pouze Phil Esposito (26). Sedmadvacetiletý útočník nastřílel za Boston už 345 branek a třetí trefou v zápase s Ottawou se posunul v klubových statistikách kanonýrů na sedmé místo před současného prezidenta Bruins Cama Neeleyho.

Tomáš Petrilák Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme