Čeští mladíci vyzvou ve čtvrtfinále MS Švédsko. Pořadatelé šampionátu uvolní lístky na závěrečné dny

31. prosince v roce 2019 skončily na juniorském mistrovství světa v ledním hokeji v Ostravě a Třinci boje v základních skupinách. Kromě čtvrtfinálových bojů jsou známé i dvojice, které si zahrají o udržení v elitní skupině. Organizátoři šampionátu uvolní do prodeje poslední vstupenky na závěrečné hrací dny.

Ostrava Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ondřej Pavel

Ondřej Pavel | Zdroj: Profimedia

Dosavadních dvacet zápasů na šampionátu nabídlo skvělou podívanou a fanoušci v obou halách se bavili. Celkem deset duelů bylo vyprodáno, do konce kalendářního roku shlédlo utkání šampionátu v obou arénách celkem 112 446 diváků.

Rusové porazili na juniorském šampionátu Německo a zajistili Česku čtvrtfinále, Švýcaři přehráli Finy

Číst článek

„Zájem příznivců hokeje o šampionát nás nesmírně těší. Svátek juniorského hokeje má vynikající kulisu a věříme, že i zápasy v play off všechny fanoušky nadchnou. Do čtvrtfinále se probojovali všichni největší favorité, takže boje o medaile budou dramatické, věří Markéta Šterbová, generální sekretářka organizačního výboru MSLH 20 IIHF 2020.

Organizátoři uvolní do prodeje poslední vstupenky na závěrečně tři hrací dny turnaje. K dispozici jsou vstupenky i na všechna čtvrtfinálová utkání, která jsou v plánu 2. ledna v Ostravě i Třinci. „Jak už jsme několikrát avizovali, český národní tým odehraje svůj čtvrtfinálový zápas 2. ledna 2020 v 20.00 hod v Ostravě,“ připomíná Šterbová.

Pouze desítky vstupenek

Vzhledem k velkému zájmu fanoušků o utkání domácího týmu budou na čtvrtfinále Švédsko - Česká republika k dispozici pouze poslední desítky vstupenek. Výrazně větší počet uvolní organizátoři pro všechna další čtvrtfinále.

„Pro každé čtvrtfinále v Třinci, kde se v souboji o postup do semifinále představí silné týmy Ruska a USA, uvolníme více než tisíc vstupenek. Věříme, že atraktivní souboje přitáhnou diváky do hlediště,“ dodala Štěrbová. „Vstupenky na čtvrtfinále Kanada - Slovensko jsou k dispozici v řádu stovek.“

Aktuálně nejsou dostupné vstupenky na semifinále a zápasy o bronz a finále, po skončení čtvrtfinálových soubojů se však určitě v prodeji objeví.

Organizační výbor nadále upozorňuje fanoušky na důležitý detail. „Vstupenky zakoupené prostřednictvím internetu, takzvané e-tickety, si musí každý fanoušek vytisknout a při vstupu do arény předložit ke kontrole. Čtení z mobilních telefonů nebude možné,“ dodává Štěrbová.

Čtvrtfinále - 2. ledna:

Třinec - 12.30 Švýcarsko - Rusko, 17.30 USA - Finsko
Ostrava - 15.00 Kanada - Slovensko, 20.00 Švédsko - Česká republika

Zápasy o záchranu
Ostrava  2. ledna (10.00), 4. ledna (11.00) příp 5. ledna (11.00) — Německo - Kazachstán

mim, Český hokej Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme