Nečasova trefa pomohla Carolině k výhře nad New Jersey. Hertl si proti Chicagu připsal asistenci

Hokejový útočník Martin Nečas svým 16. gólem v sezoně NHL pomohl Carolině k výhře nad New Jersey 5:4 po samostatných nájezdech. Tomáš Hertl asistoval u vítězství San Jose 5:2 nad Chicagem. Petr Mrázek odchytal za Blackhawks celý zápas.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Martin Nečas

Martin Nečas | Zdroj: Reuters

Carolina na ledě New Jersey protáhla rekordní sérii výher už na 11 zápasů. Výraznou měrou k prodloužení klubového rekordu přispěl Nečas, který v 56 minutě využil přesilovou hru a brankou na 4:4 poslal zápas do prodloužení.

Nečas má v NHL skvělou formu, asistencí přispěl k výhře Caroliny. Vaněček vychytal Pittsburgh

Číst článek

Český útočník převzal puk na vrcholku levého kruhu pro vhazování, vybruslil si s nim na osu hřiště a přesnou ranou švihem překonal Mackenzieho Blackwooda.

Přesným zásahem protáhl svou bodovou sérii na pět zápasů a s 36 body se spolu s Hertlem dělí o pozici druhého nejproduktivnějšího českého hokejisty v NHL.

Hertl na Nečasův gól odpověděl jen o pár hodin později. V souboji s Chicagem připravil pro Tima Meiera čtvrtý gól San Jose a pomohl tak svému týmu k výhře 5:2.

Sharks se z vítězství radovali po třech zápasech, v tabulce Západní konference i přes to zůstali až na 14. místě.

Nevydařený večer má za sebou brankář Mrázek, který inkasoval pět branek a prohrál jedenáctý ze 14 zápasů, do kterých v dosavadním průběhu sezony naskočil. Chicago ve 36 duelech nasbíralo pouze 20 bodů a zůstává nejhorším celkem celé NHL.

Výsledky NHL:
New Jersey - Carolina 4:5 po sam. nájezdech, Florida - NY Rangers 3:5, Seattle - NY Islanders 4:1, Chicago - San Jose 2:5, Ottawa - Buffalo 3:1.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme