Palát v zápase pod širým nebem dvakrát skóroval a a pomohl k výhře, gólman Mrázek předvedl 40 zákroků

Ondřej Palát přispěl v utkání NHL pod širým nebem dvěma přihrávkami k výhře hokejistů New Jersey 6:3 nad Philadelphií. Zápas sledovalo 70 328 diváků. Petr Mrázek pomohl čtyřiceti zákroky k vítězství Chicaga 3:2 nad Ottawou. Los Angeles zdolal Boston 5:4 v prodloužení i díky 28 zásahům Davida Ritticha. Za poražené si připsali po jedné asistenci David Pastrňák a Jakub Lauko.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ondřej Palát (vlevo) se raduje se spoluhráčem z New Jersey Devils

Ondřej Palát (vlevo) se raduje se spoluhráčem z New Jersey Devils | Zdroj: Profimedia

Lukáš Dostál inkasoval čtyřikrát z osmnácti střel a vydržel jen první třetinu v brankovišti Anaheimu, který utrpěl debakl 2:9 na ledě Toronta. Za stavu 0:3 se popral obránce poražených Radko Gudas a Maxe Domiho povalil na led.

Nečas připravil proti Arizoně dvě branky a stal se hvězdou zápasu, gólmana Vejmelku střídali

Číst článek

Kanonádu řídil pět body Auston Matthews, který vstřelil tři góly podruhé za sebou. Nejlepší střelec sezony má na kontě už 48 branek.

Po téměř měsíci si zachytal Daniel Vladař, který nahradil ve 27. minutě Jacoba Markströma v brankovišti Calgary za stavu 0:4 s Detroitem. Český gólman inkasoval jednou z devíti střel, zatímco jeho spoluhráči neskórovali.

Zápas pod širým nebem se hrál na MetLife Stadium, který sdílejí v NFL newyorské týmy Giants a Jets. Hrdinou zápasu se stal Nico Hishier, který vstřelil dva góly New Jersey a na jeden přihrál.

Kapitán Devils otevřel skóre po 32 sekundách hry ze sólového úniku, do kterého jej vyslal Palát. Český útočník si připsal druhý bod ve 37. minutě, když se po jeho teči dostal k dorážce Brendan Smith a zvýšil na 3:1.

Na vítězství New Jersey se podíleli Nathan Bastian dvěma trefami a gólman Nico Daws 45 zásahy. Vítek Vaněček, který odchytal v sezoně za Devils většinu zápasů (32), přišel o speciální duel kvůli zranění v dolní části těla.

Výsledky NHL:

Dallas - Edmonton 3:4 v prodl., Chicago - Ottawa 3:2, Calgary - Detroit 0:5, Boston - Los Angeles 4:5 v prodl., Tampa Bay - Florida 2:9, St. Louis - Nashville 2:5, Toronto - Anaheim 9:2, Montreal - Washington 3:4, Minnesota - Buffalo 2:3 v prodl., New Jersey - Philadelphia 6:3, San Jose - Columbus 3:4, Vancouver - Winnipeg 2:4, Vegas - Carolina 1:3.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme