Depeche Mode musí počkat. Osobní masér kapely připravuje olympijské hokejisty Spojených států

Osobní masér Depeche Mode opustil světové turné slavné britské kapely, aby mohl připravovat olympijské hokejisty Spojených států. Peewee Willmann se už léta pohybuje mezi dvěma tak odlišnými světy a v rozhovoru pro olympijský web říká, že zase tak velký rozdíl mezi rockery a hokejisty není.

Pchjongčchang Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Koncert Depeche Mode začal na vyprodaném fotbalovém stadionu ve vršovickém Edenu skladbou Going Backwards z nové desky Spirit.

Osobní masér Depeche mode zůstává věrný sportovcům (ilustrační foto) | Zdroj: ČTK

 „Oba jdou na scénu bavit lidi. Hokejisté a jejich svaly potřebují trochu tvrdší přístup. Zpěvák dá víc práce a někdy potřebuje i psychickou pomoc. Tlak na něj je větší, stojí na pódiu skoro sám,“ řekl masér.

Reprezentanti pomáhají masérovi s nevyléčitelnou nemocí. Zachraňují mi život, říká Vladimír Mikuláš

Číst článek

O americké hokejisty se stará už patnáct let, hlavně když je tým někde v Evropě, protože jeho domovem je německý Hannover. K Depeche Mode se dostal před lety víceméně náhodou. „Zpěvák Dave Gahan měl nějaké problémy s kolenem. Nakonec jsem mu zafixoval i krk a ošetřil ještě dva další členy. Hned jsem dostal nabídku na dlouhodobou spolupráci,“ řekl masér.

Od té doby si užívá střídání sportu s hudbou. „Na tour s kapelou jsme stejně jako tady jedna rodina. Chodíme spolu na snídaně nebo si zaplavat. Depeche Mode se hodně změnili a už to není sex, drogy a rock ‚n‘ roll jako v osmdesátých letech,“ řekl Willmann.

Už se těší, jak po olympiádě dohoní své rockery v Mexiku, ale zároveň chce v Koreji zůstat s americkým týmem až do finále. Na otázku, který ze dvou světů má přece jen raději, odpověděl bez váhání: „Hokej je pro mě jednička, o tom není sporu.“

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme