Stolní tenistky Matelová a Balážová slaví první titul. Československé duo ovládlo finále v Manchesteru

Stolní tenistka Hana Matelová se Slovenkou Barborou Balážovou se dočkaly v Manchesteru prvního titulu na turnajích WTT (World Table Tennis). Zkušená dvojice absolvovala v neděli na akci Feeder čtvrté finále na světových turnajích a velšsko-anglický pár Anna Hurseyová, Ho Tin Tin porazila 3:1 po prohrané první sadě 6:11, 11:7, 11:8 a 11:4.

Video Manchester Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

„Je to pro mne taková třešnička na dortu. Víme, že to není olympijská disciplína a už několikrát jsme se bavily o tom, že se na to vykašleme a budeme se věnovat jen singlu. Ale vydržely jsme a pro mě je to takový další bonus v mé kariéře. Náš první turnaj jsme odehrály v Herningu v roce 2011. To je fakt dlouho,“ řekla Matelová pro svazový web.

S Balážovou během dlouhé spolupráce došly například do čtvrtfinále mistrovství Evropy i světa. Před dvěma měsíci finálový zápas na jiném turnaji WTT Feeder v Düsseldorfu prohrály.

„Mám obrovskou radost. Spousta finále, semifinále nebo ta naše nešťastná čtvrtfinále. Konečně to přišlo. Myslím, že posledního půl roku hrajeme stabilně velmi dobře. Užíváme si to, dokážeme porazit i silnější páry a moc nad tím nepřemýšlíme. Je to prostě takový bonus,“ dodala slovenská hráčka.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme