Plíšková hodnotí výkony na turnajích v Severní Americe kladně. ‚S energií to bylo stále horší,‘ přiznala

Tenistka Karolína Plíšková na finále v Cincinnati nedosáhla, Teichmanové ze Švýcarska podlehla ve dvou setech. Nejlepší česká singlistka přiznala, že už jí v posledních dnech docházely fyzické síly. Se svými výsledky v Severní Americe je ale zatím spokojená a věří, že se po úspěšném vystoupení v Montrealu a Cincinnati dokáže dobře připravit i na grandslamové US Open v New Yorku.

Cincinnati Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Karlína Plíšková po semifinálové prohře v Cincinnati

Plíšková skončila v Cincinnati v semifinále, v Montrealu došla až do finále | Foto: Susan Mullane | Zdroj: Reuters

„Kdyby mi někdo řekl před odletem do Ameriky, že budu mít finále a semifinále, tak bych to asi brala,“ reagovala Plíšková pro Radiožurnál Sport na sobotní prohru, která znamenala její konec na turnaji v Cincinnati.

Plíšková si finále v Cincinnati nezahraje, v semifinále nestačila na Švýcarku Teichmannovou

Číst článek

Devětadvacetiletá tenistka podlehla švýcarské soupeřce ve dvou setech 2:6 a 4:6 a připsala si své první prohrané semifinále v sezoně. Přiznává, že po olympijských hrách a turnaji v Montrealu cítila, že jí postupně dochází síly. A ty bude na nadcházejícím US Open potřebovat.

„Program byl náročný, takže to s energií bylo každý den horší a horší. Takže jsem na jednu stranu ráda, že bude prostor si odpočinout a potrénovat. Doufejme, že to takhle vyjde i v New Yorku,“ doufá čtvrtá hráčka světového žebříčku, která na turnajový triumf čeká od loňského ledna.

Grandslamové US Open začíná v New Yorku 30. srpna. Loni skončila Plíšková již v druhém kole s Francouzskou Caroline Garciaovou.

Jaroslav Plašil Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme